Parerile clientilor

0753.411.444Non-stop

Un click... si zbori!

Check-in online

Suna cunoscut? Probabil ati auzit de el. Cei care au mai calatorit cu avionul cu siguranta l-au si folosit. Este check-in-ul online un lucru necesar sau este o simpla strategie de marketing?

Evolutia continua

Industria aviatica a evoluat enorm. Traficul aerian s-a marit exponential de la an la an, aeroporturile s-au aglomerat pe masura ce rutele s-au inmultit. Oamenii au inceput sa perceapa calatoria cu avionul ca pe o necesitate, un bun de larg consum si nu doar ca pe un lux. Transportul aerian a avut, asadar, toate premisele unei dezvoltari rapide. Biletele de avion au fost consecinta normala a acestei dezvoltarii. Sistemele de rezervari - devenite intre timp din ce in ce mai performante si complexe - au fost construite in jurul aceleasi idei: biletele de avion trebuie sa fie cat mai accesibile. Insa, multe bilete inseamna curse pline si cozi din ce in ce mai mari in aeroporturi.

Iti alegi singur locul in avion

Check-in-ul online este raspunsul companiilor aeriene la problema aeroporturilor tot mai aglomerate, pe de-o parte, dar si o inovatie in materie de confort pentru pasageri, pe de alta parte. Check-in-ul online vine sa simplifice procedura de imbarcare prin scurtarea perioadelor de asteptare. De ce sa petreci cateva minute in plus in aeroport? Poti face acest lucru acasa, relaxat si confortabil: iti alegi singur locul in avion si iti tiparesti cartea de imbarcare.Procedura este simpla. Nu ai nevoie decat de un computer, o conexiune la internet ?i o imprimant?. Introduci datele de identificare (numele si prenumele, codul rezervarii sau numarul biletului de avion, in functie de compania aeriana), selectezi cursa cu care vei zbura si alegi locul in avion. Imprima cartea de imbarcare cu care te vei prezenta la aeroport.

  » Tot mai multe companii aeriene adopta sistemul de check-in online.
  » E-Avion.ro ofera acest serviciu pentru o experienta 100% online!
  » Rezervi biletul de avion, platesti si iti alegi locul in avion.

  » Simplifica lucrurile! E-Avion.ro iti recomanda online!