Parerile clientilor

0753.411.444Non-stop

Un click... si zbori!

Despre E-Avion®.ro

www.e-avion.ro este platforma web de rezervare NON STOP bilete de avion, cazare si tururi de orase.

www.e-avion.ro este divizia de ticketing (bilete de avion) a touroperator-ului Jackob® Travel. Pe scurt, www.e-avion.ro si jackobtravel.ro reprezinta SC TRUBADURUL SRL societate cu capital privat. Fondată în Galaţi în anul 1992 în domeniul transporturilor, compania îsi adauga in domeniul de activitate si turism ca touroperator in anul 2007. Compania JACKOB® TRAVEL a cunoscut o dezvoltare continuă devenind astfel in Galati una dintre cele mai importante companii de turism si rezervari bilete de avion.
Dorim sa oferim clientilor optiunea de a rezerva prin internet sau la telefon orice tip de bilet de avion pentru orice destinatie.Avem o echipa de consultanti cu experienta oricand la dispozitia dvs. pentru a ne asigura ca nimic nu ramane la voia intamplarii. Am descoperit ca exista lucruri pe care nu le putem controla - avioanele au dificultati tehnice, vremea ne mai da batai de cap - dar putem si vrem sa va fim alaturi in asemenea cazuri sa va ajutam sa planificati in cele mai mici detalii aventurile dvs.
Echipa E-avion.ro se ghideaza dupa un set de valori pe care vrem sa vi le impartasim: Vrem sa fii multumit(a) de alegerea facuta. Vrem sa vii la noi stiind ca o sa obtii servicii care te multumesc pe deplin. Iti stam la dispozitie prin intermediul site-ului, la telefon NON STOP, chat sau in agentiile noastre din Galati. Suntem buni, insa nu suntem perfecti. In cazul in care doresti sa ne semnalezi ceva ce nu ti s-a parut in regula (sau sa ne lauzi), o poti face la telefon: 0745 823 433 sau prin email folosind formularul de aici.

Credem ca satisfactia ta este un castig pentru noi !
Vom arata realitatea.
 Tocmai pentru ca ne place sa calatorim, stim sa facem diferenta dintre marketing si informatii relevante. De aceea, iti vom transmite prin intermediul site-ului informatii concise, la obiect si relevante pentru nevoile tale, iar daca informatiile dorite nu sunt pe site ne informam si te asiguram ca iti oferim cele mai bune solutii la problema ta.

Credem ca ceea ce cumperi trebuie sa fie asa cum a fost prezentat.
Misiunea E-avion.ro este aceea de a deveni consultantul Dumneavoastră de călătorie! Ne propunem să oferim clienţilor noştri produse turistice şi servicii de călătorie complete şi de înaltă calitate! Suntem convinsi ca iti oferim cea mai ieftina si in acelasi timp calitativa calatorie. Daca solutia gasita de sistemul de rezervari nu te multumeste, suna-ne si un agent de ticketing iti va facea cea mai buna varianta de zbor. 


INFORMAŢII GENERALE

Denumire, sediu social şi contacte: 
S.C. TRUBADURUL S.R.L- Agentia de turism JACKOB® TRAVEL & E-Avion.ro
  • Galati, Str.Brailei, Nr.187, Bl.A, Ap.4; C.P.: 800579 - sediul principal (langa Banca Transilvania - zona Neacsu)
  • Galati, Str.Stadionului, Nr.2bis, Bl.M3, Ap.69; -  filiala (in spatele Spitalului Judetean, vis-a-vis de Sala Sporturilor)

Tel./fax: 0236 44 33 33; Mobil: 0753.411.444;
E-mail: rezervari@e-avion.ro; jackobtravel2@yahoo.com. www.e-avion.ro; www.jackob.ro

Capital social: RON 200
Cod unic de înregistrare: RO 1648087
Înregistrare în Registrul Comerţului: J17/668/1992
Domenii de activitate principale cf. cod CAEN 2007: 7912 – Activităţi ale tur-operatorilor
Licenţa de turism - turoperator nr. 4524/19.08.2010, descarca Anexa Licenta Turism, descarca Licenta Turism
Manager: IACOB Traian Aurelian cu brevet Nr.:15350 / 06.07.2009, descarca
Polita de asigurare in caz de insolvabilitate: seria: I Nr.43583/ 22.10.2014 - OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A. valabiila pana la data de 21.10.2015.  descarca


Participare în structuri asociative
• Membru Patronat A.N.A.T. (Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România);
• Pozitia TRUBADURUL SRL in Topul Firmelor:
- Locul 1 in Top Afaceri Romania Microintreprinderi, judetul GALATI, domeniul 7912: Activitati ale tur-operatorilor [diploma] 
- Locul 2 in Top Afaceri Romania Microintreprinderi, judetul GALATI, domeniul 7912: Activitati ale tur-operatorilor [diploma] 
- Locul 3 in Top Afaceri Romania, judetul GALATI, domeniul 7912: Activitati ale tur-operatorilor [diploma]


Parteneriate / furnizori

Serviciile de ticketing, rezervare şi emitere de bilete de avion se asigură în baza parteneriatelor cu cele două sisteme de rezervări (GDS`s) prezente în România (AMADEUS şi Worldspan by TRAVELPORT) şi parteneriatelor cu toate companiile aeriene de linie şi low-cost care operează zboruri din şi înspre România.
Principalele companii aeriene partenere E-avion.ro sunt: Tarom, Lufthansa, Austrian, Air France, KLM, Wizzair, Carpatair, British Airways, Blue Air, Alitalia, Turkish Airlines, Swiss Air Lines, TAP, CSA, Emirates, LOT, American Airlines, Scandivanian Airlines.
Majoritatea tranzactiilor E-avion® se derulează prin intermediul BRD si ING.

Cu deosebit respect,
Traian Aurelian IACOB
  General Manager