0753.411.444Non-stop

Un click... si zbori!Call center: 0753.411.444

Dureaza 3 minute sa rezervi biletul tau de avion !
N-ai nevoie de cont si poti suna NON STOP !
www.e-avion.ro este o platforma web de rezervare bilete de avion, cazare si tururi de orase.

Va puteti rezerva biletul de avion pentru toate companiile aeriene din Europa dar si catre orice destinatie din lume!

Despre E-avion

Aduceți-vă copiii să-i întâlnească pe piloți!


Avem plăcerea de a anunța lansarea ultimei noastre inițiative pentru Micuții pasageri!

Accesați acest link pentru a descărca și tipări Pașaportul Căpitanului pentru ca ai dvs. copii să poată colecta ștampile de zbor și vizita carlinga ca să-l întâlnească pe căpitan!

De fiecare dată când micuții pasagerii care zboară cu WIZZ și care dețin Pașaportul Căpitanului vor veni la bordul aeronavei noastre, ei vor colecta o ștampilă de la însoțitorii de zbor. Va primi invitația în cabina de zbor după ce micuțul pasager a colectat 6 ștampile în pașaportul lor.*

*După aterizare, când aeronava este la sol în condiții de siguranță, micuțul pasager va fi invitat de către echipaj timp de 2-3 minute în carlingă pentru a întâlni piloții. Din motive de siguranță, eventuale întârzieri sau în scopuri de mentenanță, ne rezervăm dreptul de a vă invita în carlingă cu o altă ocazie când sunteți la bordul aeronavei.
Incepand cu 3 Iulie 2013 va asteptam pe E-Avion.ro pentru a va rezerva biletul de avion low cost pentru toate companiile aeriene din Europa.

Va asteptam cu placere sa faceti rezervare pentru o destinatie din europa, dar calatoria fiind cu trenul, de exemplu de la Paris la Londra, evident tot pe site-ul nostru.

Pe langa zborurile companiilor low cost, o sa-ti afisam si zborurile companiilor de linie. De ce? 

Pentru ca uneori o sa ai surpriza sa descoperi ca tarifele companiilor de linie sunt mai avantajoase decat tarifele low cost.

» poti sa platesti cash la orice filiala BRD, ING, Raiffeisen, in agentia noastra sau prin virament, iar noi iti emitem biletul si ti-l trimitem pe email.     
» Ai la dispozitie o echipa de consultanti cu experienta care te pot sfatui in privinta gasirii celei mai bune variante pentru calatoria ta...

E-AVION.RO va informeaza! • Modificare taxe bagaje Blue Air
Stimati clienti, 
Din 28 octombrie 2012, urmatoarele taxe se vor aplica cu valori modificate, astfel:

  • taxa pentru bagajul de cala achizitionat in aeroportul de plecare, in cadrul formalitatilor de check-in/ticketing, se modifica de la 30 Euro/bagaj/segment de calatorie
    la 40 Euro/ bagaj/ segment de calatorie.
  • taxa pentru bagaj de cala achitat la poarta de imbarcare, pentru bagajele de mana nedeclarate si neverificate la ghiseul de check-in, care depasesc dimensiunile si greutatea specifice bagajului de mana (maxim 1 bagaj de mana de 10 kg cu dimensiunile 55 cm x 40 cm x 20 cm), se modifica de la 50 Euro/bagaj/pasager la 55 Euro/bagaj/pasager, iar bagajul va fi preluat si transportat ca bagaj de cala.

Pentru a evita situatiile de mai sus, E-AVION.RO recomanda sa achizitionati bagajul de cala odata cu biletul de avion.
Pentru orice informatii suplimentare puteti contacta de luni pana duminica, la Call Center 0753.411.444

 

E-AVION.RO va informeaza! • Modificare taxe bagaje Wizz Air
Politica strictă Wizz Air "un singur bagaj de mână per pasager” rămâne neschimbată.
Care este diferenţa dintre tipurile de bagaj de mână? – DIMENSIUNEA!

1.Geantă de mână mică:
Dacă bagajul dvs. de mână măsoară 42x32x25cm sau mai puţin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie să aibă loc sub scaunul din faţa dvs.

2.Bagaj de mână mare:
Dacă bagajul dvs. de mână depăşeşte dimensiunile unei genţi de mână mici, însă nu este mai mare de 56 x 45 x 25cm, îl puteţi transporta la bord contra unei taxe de 15 EUR. Acesta trebuie să încapă în compartimentul de deasupra scaunelor. Trebuie să îl puteţi amplasa în compartimentul de deasupra scaunelor fără ajutorul altei persoane.